Kapcsolatfelvétel velünk


Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed vagy bármilyen felmerülő kérdésed van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban és fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot, azt az alábbi űrlap beküldésével teheted meg.

Az űrlap beküldésével egy e-mailt fogunk kapni a kapcsolattartási e-mail címünkre amelyre igyekszünk minden esetben a megkérkezést követő 24 órán belül válaszolni.

Nagyon fontos a pontos név és helyes e-mail cím megadása mert az általad begépelt e-mail címre fogjuk elküldeni a válaszunkat!

Ha letelt a 24 óra és nem érkezett tőlünk semmilyen válasz valószínűleg nem megfelelően adtad meg az e-mail címed így a választ is rossz helyre küldtük. Megeshet valamilyen tőlünk független egyéb hiba is az e-mail fogadása illetve feldolgozása közben. Így amennyiben erre kerülne sor, kérünk próbáld meg újra felvenni velünk a kapcsolatot.

Figyelj arra is, hogy az ,,üzenet tartalma" mezőbe megfelelő számú karaktert gépelj be mert csak ez esetben fog az e-mail sikeresen elküldésere kerülni.

Ha a rendszer eljuttattad hozzánk a leveled, átirányítunk egy másik oldalra, ahol egy visszaigazoló üzenet fog várni a sikeres e-mail küldésről - ebből tudhatod biztosan, hogy elküldte-e a leveled nekünk.

Hirlevelet vagy egyéb hirdetésekről szóló levelet nem áll módunkban fogadni. Az "Üzenet tartalma:" nevű mezőbe ne írj sem email címet sem linket, különben sikertelen lesz az email küldés.

Ide fogunk válaszolni, fontos a PONTOS cím megadása!
Kérjük legalább 50 karakter hosszú üzentet gépelj be!

Közösségi platformok


Javasoljuk, hogy kövessetek be bennünket a közösségi médiás platfomjainkon mivel ezeken az oldalakon szoktuk publikálni az elkészült projektjeinket amelyeknek akár téged is hasznát veheted. Köszönjük!

Az alábbi közösségi platformokon is lehetősége van felvenni velünk a kapcsolatot de mivel ez a kapcsolatfelvétel nem hivatalos módja, nem garantáljuk az egy napon belüli választ.

Telefonszámaink


Ha valamilyen oknál fogva sürgősen kapcsolatba szeretnél lépni velünk, rendelkezésére bocsátjuk a telefonszámunkat amelyiken elérhet minket.

Azonban szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy nem vagyunk elérhetőek a nap 24 órájában, előfordulhat hogy nem vesszük fel azért továbbra is javasolnánk a fenti e-mail címes kapcsolatfelvételi megoldást.
[HUN]
Hungarian flag
[SRB]
 Serbia flag
A számra kattintva gyorstárcsáz
(Viberen is)

A sikeres kapcsolatfelvételt követően akár személyes találkozóra is sort tudunk keríteni.

Köszönjük szépen a bizalmat!