_

Mivel foglalkozunk szabadidőnkben?

A weboldal megrendelések teljesítése mellett hobbiból foglalkozunk saját alkalmazások készítésével is.
Továbbá készítünk saját JavaScript és CSS könyvtárakat is - ezek folyamatosan fejlesztés alatt állnak.
(Hamarosan már publikáljuk is az elsőket)

A JavaScript könyvtárunkat (vanillaJS) a következő linken érheted el:
ck_js_library.js

A fent található függvényeket a következő script linkelése után használjatod akár te is teljesen ingyenesen, de kizárólag saját felelősségre:
<script src="https://www.global-files.ckcorps.com/JAVASCRIPT/ck_js_library.js"></script>

Jelmagyarázat

= Teljesen használható ebben az állapotban
= Fejlesztés alatt

Kiadott és fejlesztés alatt álló projektjeink

CKSYSTEMS Profil

Állapot:
A cksystems profil egy globális profil-rendszer amelyet több jelenlegi és jövőbeli projektünkhöz használni fogunk. A projekt tartalmaz regisztrációt, bejelenkezést és mindenféle adatmódosítást.
A cksystemsbe történő regisztrációval az összes általunk kézben tartott projektbe be tudsz lépni - azaz csak egyszer kell regisztrálnod. Amennyiben te is integrálni szeretnéd a weboldalába a cksystems bejelentkezést, vegyed fel velünk bátran a kapcsolatot!
Ehhez hasonlatosan funkcionáló rendszer: Google fiók.

Amennyiben még nincs nálunk profilod, hozd létre azt gyorsan és ingyenesen!
A projekt a következő linken érhető el:
account.ckcorps.com

VeganIn

Állapot:
A Veganin elsődlegesen egy vegán életmódot élő embereknek készült webalkalmazás amely vegán ételek receptjeit gyűjti egybe. Az oldal fejlesztései közé tartozik a széles körű tájékoztatás megszervezése is, amolyan vegán kisokos módján.
Az oldalon lehetőség van vegán ételek receptjeinek olvasására, saját receptek beküldésére illetve egy kedvenc receptek listát összeállítani. Az oldal folyamatos feljesztés alatt áll, de már használatkész állapotban van.

Részletes és letisztult keresőmotorunkkal igen könnyen találhatsz magadnak receptet, mégha idő szűkében is lennél.
Az elvünk: főzz könnyű ételeket vegánként.
Határozottan bízunk ebben a projektben, mivel a fejlesztőcsapatunknak nagyon fontos a környezetvédelem, a tudatos fogyasztás, az állatvédelem, a hulladék minimalizálása, és a kiegyensúlyozott táplálkozás.Erre ad lehetőséget a vegánság. Ami önmagában egy étrendet is jelent, de inkább életvitelre értendő. Tudj meg ezekről többet az oldalon...

Receptjeinket könnyen olvashatod telefonról és gépről is egyaránt, valamint a kedvenceid közé is teheted 1 kattintással:
Telefonnézetből talán kényelmesebb főzés közben:
A projekt a következő linken érhető el:
veganin.ckcorps.com

TestForest

Állapot:
A TestForest egy teszt kitöltős webalkalmazás amely egy főiskolai projekt keretein belül készült el. Az alkalmazás jelenleg nem működőképes mivel a projekt leadása után a cksystems bejelenkezési rendszer (amelyet használ a weboldal), teljes átalakításra került! Hamarosan kijavítjük a weboldalt amint az időnk engedni fogja.
Az oldalon lehetőség iskolákat illetve hozzájuk tartozó osztályokat létrehozni. Diákok csatlakozni tudnak az osztályokhoz illetve ki tudják tölteni a tanárok által létrehozott teszteket. Az eredményeiket is vissza tudják nézni.

Eme projekt alapötlete sok más helyről ismert, viszont igyekszünk egyszerűbb felhasználói felületet biztosítani majd a jövőben hozzá. Mivel láttuk, hogy jelenleg az online oktatás miatt össze-vissza dolgoznak a tanárok, az ötlet adva volt: iskolarendszer digitalizálása.

A projekt a következő linken érhető el:
testforest.ckcorps.com

HunRunes

Állapot:
HunRunes a magyar rovás(írás) tanulásást elősegítő weboldal. Ez a projekt is feljesztés alatt van, hamarosan integrálva lesz a bejelenkezés és teljesen új webcímre kerül majd. De az oldal most is tökéletesen használható.
Az oldalon lehetőség van innovatív és bizonyítottan hatékony módszerrel tanulni a rovásírást, továbbá le is tudja bárki tesztelni magát - ingyen. A teszt eredményeiről pedig e-mailt kapsz amit bármikor vissza tudsz nézni. A teszt számtalan alkalommal újra kitölthető, és ez vonatkozik a betanulási folyamatra is. Az oldal és a módszer ingyenes! Bármilyen kérdés merül fel ezzel kapcsolatban, további ötlet vagy meglátás, örömmel várjuk leveleiteket.

A projekt a következő linken érhető el:
ckcorps.com/ourprojects/rovaslearning

Gaming - Star Wars

Állapot:
Ez egy Construct2-ben készült rövidebb játék, amely a Star Wars világában játszódik. Ez a játék még nincs telefonra átfejlesztve, ez lesz a következő lépésben.

A csapattagunk szakdolgozatának végső prototípusa ez a játék.

A játék három pályát tartalmaz és mindhárom pálya más játékmódban lett fejelsztve. Az első pálya egy space shooter (űrhajós-lövöldözős) pálya, a második egy tower defense (toronyvédős) és a harmadik egy platformer (platormjáték).
A játék retró stílusban készül, kézzel rajzolt pixelartos sprite elemek segítségével. Minden benne lévő szereplő, szöveg, és egyéb elem saját, magán a tematikán kívül!

Jelenleg is ötletelünk a projekt átfejlesztésén, egy kicsit másik irányba.
Ami marad: Csillagok Háborúja feeling.
Amit újragondolunk: a játék mechanikája és műfaja.

A projekt a következő linken érhető el:
gaming.ckcorps.com/STAR-WARS

Gaming - XOXO

Állapot:
Ez egy klasszikus XOXO, avagy amőba játék, amit még a programozói pályafutásunk elején készítettünk el.

A játék három módot tartalmaz, ezek a PVP (player vs player), PVM-easy (player vs machine könnyű mód) és PVM-hard (player vs machine nehéz mód), mely egy egyszerűbb MI-t (mesterséges intelligenciát) tartalmaz. Ez az MI "buta" a többi komolyabb MI-hez képest, de vajon neked sikerül legyőznöd őt?
A projekt a következő linken érhető el:
gaming.ckcorps.com/XOXO

NewYear

Állapot:
A NewYear oldalunk egy helyi civil szervezet által szervezett újévi eseményre készült. Az oldal nem áll fejelsztés alatt és nem hiszem hogy bővítjük a jövőben.

Az oldal folyamatosan számolja vissza az időt órában a következő újévig. Amint lejár az idő, egy tüzijáték és a magyar himnusz fogad.

A projekt a következő linken érhető el:
ckcorps.com/ourprojects/newyear